WERKGROEPEN

Voor een aantal specifieke activiteiten worden werkgroepen opgericht. Deze kunnen dan autonoom initiatieven ontwikkelen die worden teruggekoppeld aan het bestuur. Niet toevallig zijn het sportactiviteiten : voer voor specialisten
 

Minivoetbalcompetitie

De Waterhoek heeft ook een eigen minivoetbalploeg die meespeelt in de competitie in het Jeugdcentrum te Waregem. Wedstrijden gaan door op dinsdag, woensdag of donderdag. Contacteer Toon (0477 78 21 79) of Stephen (0478 57 54 33). Onze sterspelers zijn: Fred Verhaeghe en Willem Verhaeghe (Kruiskesstr. 88), Ruben Verhaeghe (Tapuitstr. 45), Pieterjan Veys (Waterstr. 61), Pieter-Jan Renier, Toon Erauw (Tapuitstr. 44), Maxim Amez (Waterstr. 107), Stephen Furniere (Tapuitstr. 37a), Elias Vanhoutte, Tim Vanhoutte en Lorens Vanhoutte (Waterstr. 126), Laurens Debaere (Waterstr. 118) en Bart Postelmans. Na ettelijke jaren was de voetbaluitrusting niet meer up-to-date en eerlijk gezegd tot op de draad versleten. De truitjes en broeken worden immers intensief gebruikt en wekelijks gewassen door Toon en Sybille. Een investering drong zich op. Met de uitzonderlijke dank aan Waregem Cars, afsluitingen Wille, RVB consult, pleisterwerken Carlos Christiaens, Kinderdagverblijf Nop en Noor en de vzw Waterhoek die dit mogelijk konden maken. Op 25 maart werd de nieuwe outfit voorgesteld in het Sportkaffee.

De kalender vind je hier.

Je mag natuurlijk altijd gaan supporteren in Sporthal van het Jeugdcentrum, Zuiderlaan 19, 8790 Waregem. 056/60.07.44

Minivoetbaltoernooi

Minivoetbal is een echte klassieker op de Waterhoekfeesten. Op de Waregem-cars Volvo cup ontvangen we 16 ploegen op het "Waterhoekgazon" van boer Marlier met finale op zondag om 16u45. Hiervoor moet eerst en vooral de stier verdwijnen. En dat blijkt geen evidentie. Daarna is het stront ruimen geblazen, kalken, doelen plaatsen... Heb je ook zin om mee te spelen? Contacteer dan Guy, Fred of Toon. De planning van de wedstrijden, vind je hier.

waterhoekgazon

 

 

Mountainbiketocht(en)

Een nieuwe activiteit, maar zeker een aanrader! Dit jaar voor de 4de keer worden op zaterdag tochten georganiseerd van 25 km - 35 km - 50 km. Om alle afspraken voor doortochten in goede banen te leiden, bevoorradingen te voorzien, uitpeilen,... komt een specifieke werkgroep samen. Leden : Patrick Vercruysse, Claude Feyers, Rudi Devos, Bart Vandenbussche en Heikki Bike.

werkgroep mountainbike