Waterhoekfeesten 2017

Er wordt naar goede gewoonte 3 dagen hartelijk gefeest op het eerste week-end van juli. Hieronder vind je het programma voor dit jaar terug. Alle prijzen werden bewust zeer laag gehouden en veelal zelfs gratis. Voor sommige activiteiten is vooraf inschrijven een must. Kaarten vind je bij de bestuursleden. Overschrijven kan ook op 961-1803451-22.

 

 
10.30 u.
Eucharistieviering
eucharistie

De mis wordt opgemaakt door Hade en Anja en Isabelle en verzorgd door EH Marnick Donze.

Een moment van stilte en bezinning waarin we ook onze verbondenheid als buren kunnen betuigen.

 
12.00 u.
Barbecue op de weide

Met 500 aan tafel : ons gezellig eetfestijn. Een aperitiefje, ons huismenu: beenhesp, kip en brochette, een drankje en een Waterhoekdessert voor slechts € 8 voor de kinderen tot 12 jaar (met 1 drankje) en € 16 voor “grote” eters (incl; aperitief en een drankje). Deze prijzen gelden voor de kaarten in voorverkoop. Tijdig inschrijven dus… Een fantastisch optreden van Bill Tura, zingt liedjes van Will van 13u30 tot 15u Om 14u30 worden 2 ballonvaarten verloot onder de aanwezige eters - aangeboden door Danilith.

 

 
14.30u.
Bumperball tournooi

Vanop de weide stijgt de Danilith warmeluchtballon op. Twee gelukkigen kunnen alvast gratis mee. Bijkomende plaatsen kunnen worden aangekocht.

 
16.00 u.
Café Waterhoek

We sluiten het week-end rustig af. Zin in een potje kaarten voor een bakje aardbeien van het gekende huis in de Tapuitstraat te Sint Eloois Vijve Biebaű- Devlieger. Diverse caféspelen: nagelen, pietjesbak, pokeren,... Kom gerust nog eens terug af voor een laatste pintje!.

 
Doorlopend
Demonstratie paramotor

Doorlopend gans week-end: Demonstratie paramotor, vliegen met mogelijkheid om mee te vliegen in een duotrike paramotor, bij goede weersomstandigheden.

Ontdek je wijk van uit de lucht. € 50 per vlucht.

Startuur volgens weersomstandigheden

 

[contact: waterhoek@telenet .be]
[2010 Waterhoek Homepagina]