Waterhoekfeesten 2017

Er wordt naar goede gewoonte 3 dagen hartelijk gefeest op het eerste week-end van juli. Hieronder vind je het programma voor dit jaar terug. Alle prijzen werden bewust zeer laag gehouden en veelal zelfs gratis. Voor sommige activiteiten is vooraf inschrijven een must. Kaarten vind je bij de bestuursleden. Overschrijven kan ook op BE06-9611-8034-5122.

 

 
8.00 u.
Vinkenzetting
vinkezetting

Alle goede dingen beginnen met een vinkenzetting en dit reeds voor de 43ste keer…
Recept: € 100 vooruit en … een overheerlijk ontbijtbuffet.

Voor iedere deelnemende vinkenier een overheerlijk ontbijt met alles erop en eraan aangeboden door vzw Waterhoek.

inschrijven kan op donderdag 29/6 vanaf 18u tot 20u en op vrijdagmorgen 30/6 vanaf 7u.

.

 
14.00 u.
Optreden Café Chantant met de Portatiefkes

Op vrijdagnamiddag sfeervolle muziek, met zang en dans, ambiance verzekerd! Duur: 2 x 45 minuten met pauze Natuurlijk voorzien we ook koffie, taart en een dreupel. Gratis voor inwoners van de wijk, de anderen betalen € 3. Dit jaar voorzien we een Shuttle-service. Geef een seintje aan één van de bestuursleden en je wordt afgehaald en gebracht in één van onze drie Mercedes Old Timers.. .

 
 
20.00u.
No brains No glory: derde Waterhoek Kwis

Door het grote succes van vorig jaar, ook nu weer: de 3° Waterhoek kwis: een luchtige kwis voor iedereen! Goeie streekbierkes, veel filmpjes en vragen voor elk wat wils.  Elke tafel heeft prijs!

Deelnameprijs : 20 € per ploeg 4 deelnemers per ploeg
Opgepast: We stoppen aan 50 tafels

Inschrijven en alle info, bartisabelle@proximus.be

 
 
19.00 u.
Uniek RETRO toernooi

DDe Waterhoek organiseert een uniek RETRO tornooi. Allemaal ploegen waarvan we tot op heden mooie herinneringen meedragen door de aanwezigheid tijdens het voetbaltornooi van de Waterhoekfeesten tussen 1992 en 2010… We hopen op een schitterende reünie waar schitterende verhalen terug komen van ons terracottem terrein op de Waterhoek, de mooiste ploeze van de streek! Supporteren kan natuurlijk ook: Proef de zomerse sfeer op ons eigen festivalterrein!

Volledig gratis!

[contact: waterhoek@telenet .be]
[2010 Waterhoek Homepagina]