Waterhoek kalender 2016

De Waterhoek heeft doorheen de jaren een groot gamma aan activiteiten uitgebouwd. Op deze pagina's vind je een overzicht van de activiteiten welke gedurende dit werkjaar gepland zijn. We willen je graag ontmoeten op een aantal hier van. Je bent alleszins van harte welkom!

Hieronder vind je de kalender voor de nog komende activiteiten. Bezoek ook onze "voorbije activiteiten" pagina waar je een overzicht krijgt van de activiteiten welke dit werkjaar reeds plaatsvonden.

 

 
Geplande activiteiten
 
 
21 mei 2016
Zomer - drink
Sinterklaas

Door de verbouwingswerken aan de Volvo-garage kon het lente-aperitief hier spijtig genoeg niet doorgaan. We wijken uit - in tijd en plaats - naar een Zomerdrink op zaterdag 21 mei. We hopen op mooi weer en voorzien hapjes en drankjes op de parking in de Tapuitstraat ter hoogte van n 44. We starten, voor wie dit wil, met De Waterhoekwandeling om dan het aperitief rond 17u30 te laten beginnen. Iedereen van harte uitgenodigd!


Datum: Zaterdag 21 mei
Aanvang Waterhoekwandeling: 16u -
Aanvang Zomer-drink: 17u30
Locatie: Tapuitstraat ter hoogte van nr 44

 
1-3 juli 2016
Waterhoekfeesten
Sinterklaas

Onze grootste activiteit: 3 dagen vol plezier, met voor elk wat wils. Klassiekers en nieuwigheden! Het volledige programma vind je verder op deze site. Het zou leuk zijn mocht je er bij zijn.


Datum: Vrijdag 1 juli
Aanvang: 08u
Locatie: Feesttent, Tapuitstraat t.h.v. n 63

 
November
Sinterklaasfeest
Sinterklaas

[contact: waterhoek@telenet .be]
[2010 Waterhoek Homepagina]